__________________________________________________________

 

Logopediste Wivine Vanmechelen

Fazantendreef 10 - 2490 Balen

014 81 24 40 - 0473 66 03 54

wivine@mail.be

 

__________________________________________________________

Welkom bij Logopedist Wivine Vanmechelen

Mag zachtheid draagkracht worden

Logopediepraktijk Wivine Vanmechelen: uw logopedist in Balen, Mol en Lommel

Wilt u een beroep doen op een logopedist in de regio van Balen, Mol of Lommel? Logopediepraktijk Wivine Vanmechelen is uw ervaren logopedist. Ik bied logopedie aan voor volwassen en kinderen en ben eveneens gespecialiseerd in algemene spraaktherapie. Het is voor mij belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij mij, ongeacht uw leeftijd, voor leerstoornissen en andere klachten. Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten. En met meer dan 30 jaar ervaring kan ik u een professionele aanpak verzekeren.

Volwassenen

Logopediepraktijk Wivine Vanmechelen staat klaar om u te helpen met al uw communicatieproblemen. Vaak hebben mensen na een hersenletsel problemen met taal en spreken. Ik werk samen met u om uw communicatie opnieuw op te bouwen. Problemen bij spraak- en taalontwikkeling komen ook vaak voor. Mijn therapie wordt aan u aangepast voor het beste resultaat. Als u graag uw articulatie, stem, spreek- of faalangst wilt verbeteren, kunt u bij mij terecht.

Kinderen en jongeren

Het is soms moeilijk voor kinderen en jongeren uit het buitenland om zich aan te passen aan een vreemde taal. Logopediepraktijk Wivine Vanmechelen kan u hiermee helpen. Als uw kind een leerprobleem heeft, zoals dyslexie, dysorthografie of dyscalculie, dan help ik ze om technisch en begrijpend te lezen, spellen en rekenen. Ik bied ook lessen aan voor zowel Frans als Nederlands.

Werkwijze

Logopediepraktijk Wivine Vanmechelen neemt eerst telefonisch contact met u op. Ik analyseer de situatie en vervolgens maken wij een afspraak. Tijdens de eerste afspraak bespreken wij uw situatie en zoeken wij naar een gepaste aanpak. De behandeling begint na dit eerste kennismakingsgesprek. Huisbezoeken zijn ook mogelijk en in het geval van kinderen werk ik samen met scholen.

Aarzel niet om contact op te nemen met mij.

U kunt mij telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.

 Bereken route

Openingsuren

 

Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Woensdag: op afspraak

Donderdag: op afspraak

Vrijdag: op afspraak

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten